„MÚLTUNK ÉS JELENÜNK” FOTÓPÁLYÁZAT

„MÚLTUNK ÉS JELENÜNK” FOTÓPÁLYÁZAT

„MÚLTUNK ÉS JELENÜNK” FOTÓPÁLYÁZAT

„MÚLTUNK ÉS JELENÜNK” FOTÓPÁLYÁZAT
Nyergesújfalu várossá avatásának harmincadik évfordulója alkalmából

Idén 30 éve, hogy várossá avatták Nyergesújfalut. Az évfordulót szeptember első hétvégéjén ünnepeljük, erre az alkalomra fotópályázatot hirdetünk.

1. A pályázat célja, hogy a pályázók - saját készítésű; a város elmúlt harminc évét, közösségeinek életét, testvérvárosi kapcsolatait bemutató fényképeikkel - gazdagítsák városunk kulturális-helytörténeti értékeit.
A pályázat külön kategóriájában fogadjuk a régen-és most fotókat, amelyek montázs formájában megörökítik a régi és új épített környezetet, családokat, közösségeket.
A beérkező pályázati anyagokat szakértő zsűri válogatja és értékeli. A harminc legkiemelkedőbb alkotás a jubileumi rendezvénysorozathoz kapcsolódóan lesz megtekinthető. A fotókiállítás ünnepélyes megnyitójára 2019. szeptember 6-án, a jubileumi ünnepséget követően kerül sor.

2. A pályázatra civil szervezetek is jelentkezhetnek.

3. A pályázat beérkezési határideje: 2019. augusztus 16. (péntek)

4. A pályázatok postai úton vagy személyesen nyújthatóak be a Polgármesteri Hivatalnak címezve (2536 Nyergesújfalu, Kossuth L. u. 104-106.)

5. A pályázat tartalmi elemei:
• Minimum A4-es méretű fénykép a szerző nevének feltüntetése nélkül (amennyiben lehetséges, digitális formában is)
• a pályázó jelszava, valamint a jelszót feltüntető zárt borítékban nyilatkozata arról, hogy a pályázati felhívást elfogadja, valamint arról, hogy a kiállítást követően visszaküldjük-e a fotót/fotókat.
• a fénykép elkészítésének helye, időpontja,
• a pályázó választásától függően: a fénykép, vagy fényképek pályázaton történő benyújtásának rövid (1-2 soros) indokolása.

6. Egy pályázó kategóriánként legfeljebb öt fotóval nevezhet.

7. A kiállított fotók alkotói oklevélben, közülük a zsűri által legjobbnak ítélt képek beküldői tárgyjutalmakban részesülnek.

8. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

9. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

Nyergesújfalu Város Önkormányzata

Vissza